Mijn Tennis

Beoordeel dit item
(5 stemmen)

Mijn Tennis is een app waarmee je toegang krijgt tot je actuele rating (KNLTB DSS rating) en die van je vrienden en favorieten. En een app waarmee je de laatste tennis feiten/ranglijsten van de profs makkelijk kan volgen. Vul je bondsnummer in en zie gelijk een overzicht met je rating, speelsterkte, eindejaarsrating, jaarresultaat en alle resultaten van competitie- en toernooiwedstrijden van het lopende jaar en van vorig seizoen. Ook kan je statistieken opvragen van je rating en wedstrijden.

Zoeken kan op vier manieren. Via het bondsnummer, via naam, via verenigingsnummer en via verenigingsnaam. Vul je een naam in, dan krijg je een lijst met namen van personen die hebben deelgenomen aan officiële toernooien. Bij teams zie je de verschillende competities als resultaat. Als u deze selecteert krijgt u het competitie overzicht (stand + programma).

Mensen die je opgezocht hebt kan je bewaren als favoriet om snel weer hun rating en uitslagen te kunnen opzoeken. Favorieten kun je ook opslaan op je startscherm voor nog snellere toegang tot hun statistieken. Ook teams kun je als favorieten opslaan.

Via nieuws krijg je het laatste actuele tennis nieuwsoverzicht te zien. Deze berichten kan je lezen en eventueel delen aan je vrienden via social media.

Via ranglijsten verkrijg je een overzicht van de huidige wereldranglijst voor mannen en vrouwen of de ranglijst binnen Nederland.

Zonder bondsnummer vervalt de speelsterkte/rating en wedstrijdoverzicht functionaliteit, maar kunt u wel gewoon gebruiken maken van de zoekfunctie, ranglijsten opvragen en het laatste nieuws bekijken.

Aanvullende informatie

  • Windows Phone compatibiliteit: Windows Phone 7.5 of hoger
  • Talen: Nederlands
  • Prijs: Gratis
  • Laatste versie: 1.5.4.0
  • Laatst bijgewerkt: donderdag, 23 mei 2013
Meer in deze categorie: EuroDev »